طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزه و سنتی
کشک بادمجان یکی از غذاهای سنتی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که با رسپی های بسیار متنوعی تهیه می شود.
به گزارش حرف تازه، برای مشاهده دستور آشپزی سنتی و مرحله به مرحله طرز تهیه کشک بادمجان در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بادمجان | ۴ عدد درشت |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
کشک | ۴ قاشق غذاخوری |
مغز گردو | ۲ قاشق غذاخوری |
سیر | ۴ حبه |
نعناع خشک | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
ارسال دیدگاه