طرز تهیه کتلت ایتالیایی یا کیتو مرغ

کیتو مرغ یا کتلت مرغ ایتالیایی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایتالیا است که با ذائقه ایرانی‌ها بسیار سازگار می‌باشد.

 به گزارش حرف تازه، به نقل از ایرنا، کتلت ایتالیایی یا کیتو مرغ یک غذای خوشمزه ایتالیایی است که شباهت زیادی به کتلت مرغ دارد و برای طعم لذیذتر آن همراه با پنیر موزارلا و سبزیجات مختلف تهیه می‌شود. برای پخت یک غذای متنوع برای نهار یا شام، می‌توانید این کتلت ایتالیایی را با دستور تهیه این بخش آماده کنید.

مواد لازم و طرز تهیه کتلت ایتالیایی (کیتو مرغ)

مواد لازممقدار
سینه مرغ۷۰۰ گرم
تخم مرغ۲ عدد
پنیر موزارلا۱ پیمانه
پودر سیر۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی 
ریحان و جعفری خرد شدهاز هر کدام ۲ قاشق غذاخوری
پیاز چه خرد شده۲ قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا۱ قاشق چایخوری
پودر سوخاری۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیتو مرغ یا کتلت ایتالیایی

دستور پخت

ابتدا استخوان‌های سینه مرغ را جدا کنید و به صورت مکعب‌های ریز خرد کنید.

سپس داخل کاسه‌ای مناسب تخم مرغ‌ها را با سبزی‌ها مخلوط کنید و خوب هم بزنید. بعد به تخم مرغ‌ها، پودر سیر، پودر سوخاری، پاپریکا و کمی نمک و فلفل اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.

حالا مرغ‌های خرد شده را هم در آخر اضافه کنید و خوب به مواد آغشته کنید. سپس روی ظرف را با سلفون بپوشانید و نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم‌دار شود.

در این مرحله پس از مزه‌دار شدن مرغ‌ها، تابه‌ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا گرم شود. سپس مایه را کف تابه بریزید و روی آن را کاملا صاف کنید. وقتی یک طرف کیتو سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگر آنها نیز سرخ شود.

نوبت آن رسیده تا کیتوهای سرخ شده را روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافش گرفته شود. کیتوی مرغ را در کنار سس مارینارا سرو کنید.

در تهیه کیتو مرغ می‌توانید سبزیجات را به دلخواه تغییر دهید و پنیر را به دلخواه حذف کنید.

مواد لازم برای سس مارینارا

مواد لازممقدار 
گوجه فرنگی۸ عدد
سیر۴ حبه
پیاز۱ عدد
آویشن۱ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده۱ قاشق غذاخوری
ریحان خرد شده۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۴ قاشق سوپ‌خوری
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
کره۲ قاشق سوپ خوری
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه کیتو مرغ یا کتلت ایتالیایی

دستور تهیه

برای تهیه این سس، ابتدا گوجه فرنگی‌ها را بعد از شستن پوست بگیرید و بعد با رنده ریز رنده کنید و یا می‌توانید داخل دستگاه غذاساز یا مخلوط کن به شکل پوره در بیاورید.

پیاز و سیرها را هم بعد از پوست کندن با رنده ریز رنده کنید.

حالا تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن زیتون یا کره داخل آن بریزید تا داغ شوند. بعد پیازها را داخل روغن بریزید و تفت دهید تا نرم و سبک شود. سپس سیر را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.

در این مرحله از تهیه سس، با وجود سیر و پیاز داخل تابه، وسط آن را باز کنید و رب گوجه فرنگی را وسط تابه بریزید و برای چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود و رنگ باز کند.

سپس گوجه فرنگی‌های پوره شده را اضافه کنید و به همراه آویشن، نمک و فلفل تفت دهید. وقتی آب گوجه فرنگی بخار شد و سس به غلظت دلخواه رسید.

به گزارش وب گاه نمناک، آب لیمو را اضافه کنید و در آخر جعفری و ریحان خرد شده را نیز بیفزایید و مداوم مواد را تفت دهید تا سس به قوام دلخواه برسد.